תבשיל קדרה הודו שעושה טוב לנו טוב
בשר הודו דל בשומן ומכיל כמות גבוהה של ברזל, אבץ ו-B12. ההודו הינו מקור נהדר לחלבון וחשוב לשלב אותו בתזונת ילדינו.

רכיבים:
500 גר' הודו נקבה חתוך לקוביות
4-5 גזרים
2 שורש פטרוזילה
10 בצלי שאלוט או 2 בצל סגול
3-4 שיני שום שלמות
1 גבעול כרישה (החלק הלבן) חתוך לטבעות
4-5 גבעולי סלרי חתוכים דק
2 עלי דפנה
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
2 עגבניות חתוכות לקוביות (לא חובה)
3 גבעולי תימין או תימין בתפזורת
מלח, פלפל לבן ופלפל שחור גרוס
1-2 כוסות יין אדום יבש
אפשר להוסיף שעועית צהובה סנפרוסט או חומוס או עדשים כתומות/ירוקות שהושרו במים

הכנה:

בסיר רחב מחממים כרבע כוס שמן זית ומוסיפים את הכרישה. לאחר 3-4 דק' נוסיף את קוביות ההודו ונתבל במלח ופלפל. לאחר שצרבנו את ההודו מכל הצדדים נוסיף את השום, הסלרי והבצל. נערבב קלות במשך 5 דק' ואז נוסיף את היין. נוסיף את הגזרים ועלי הדפנה. בשלב זה אפשר להוסיף את העגבניות והקטניות ולכסות במים. יש לבשל כשעה וחצי על אש קטנה. לקראת סוף הבישול נוסיף את הטימין והפטרוזיליה ונבשל עוד כעשרים דק'. 

בתאבון ולבריאות!

 קטניות

 

 

 

онлайн подбор словtopodinалександр лобановский видео wobs.ua
קבעו עוד היום פגישת אבחון מלאה
שם

אנא הזינו שם
דוא"ל

אנא הזינו כתובת מייל חוקית
טלפון

אנא הזינו מספר טלפון מלא כולל קידומת
קבעו עוד היום פגישת אבחון מלאה
שם

אנא הזינו שם
דוא"ל

אנא הזינו כתובת מייל חוקית
טלפון

אנא הזינו מספר טלפון מלא כולל קידומת